Eszeveszett blogoldalam

Töréntek dolgok. Történnek dolgok . És ezekről mindig más jut az eszembe.

Friss topikok

  • nono: helló (2008.05.22. 15:37) Gladiátorképző
  • bree: Szija! Na, milyen lett a nyelvvizsga? Hallottam,h túl vagy már rajta. :) (2008.04.03. 14:38) Körvonalazódik
  • bree: Talán azért könnyebb leírni a rosszat, mert attól meg kell valahogy szabadulnunk, ha a jót mondju... (2008.02.26. 23:15) Mostanában
  • Sosi: Hűűű, pont ma volt hasonló élményem. Be akartam gyújtani a gáztűzhelyen az egyik rózsát h csinálja... (2008.02.22. 15:37) Olyan olvadtnak tűnnek a hajvégeid!
  • labiniko: Kedves Ken! A "függőség" oldaladra ma már írtam, de nem tudom megállni, hogy ide ne másoljak egy r... (2008.02.16. 22:39) Most már késő kétségekbe esni

Linkblog

HTML

Közleleg az év vége!

2007.12.03. 12:05 | Ken | Szólj hozzá!

    Közeleg a hó vége,
    Mit eszünk ma ebédre?
   
    Kedvenc év végi világtémám egyike, az év végi világvége hangulat. Mikor lesz, és hogyan? Ha megtörtént akkor tudni fogjuk. De mégis! Olyan jó lenne előre látni, hogy mikor! Fölöslegesen ne dolgozzunk már előtte!
    Sajnos nem derült még fény, biztosan bekövetkező jóslatra! (Esetleg ha valaki tud róla szívesen meghallgatom.) Azt azért tudhatjuk, hogy míg 8-9 éve csak 1-2 évet jósoltak, idén akár még 40-60 évünk is lehet még.
    Nem is érdemes bűvölni a számokat. Van aki elhiszi, van aki nem, és vannak olyanok akik mégcsak nem is hallottak ezekről a találgatásokról. De minden gondolkodó emberben a világon benne van, hogy a világ vége. Mondhatni semmi sem tart örökké!
    Azért lesz, mert valahogy nem az igazi még a mi kis világunk. Mindenki tele van ötletekkel, hogy miken kellene változtatni, kevesebbek még terveket is csinálnak, hogyan lehetne mevalósítani. De senki sem találta még meg azt az eszközt, amivel változtatni lehetne a világon.(Persze lehet csak és nem tudok róla. Ha mégis lenne, én is kérem azt a bigyót!)
    Az emberi természet elégedetlenkedő. Ez viszi előre. Jönni fog egy ember aki felülkerekedik ezen az elégedetlenségen, és egyszercsak mindenki boldog lesz. Már számos próbálkozás volt. Hatalmas diktátorok, akiket tömegek fogadtak el, hogy rendbe rakják a világot. Csakhogy a mérleget nem lehet elbillenteni, hogy nekünk jobb legyen! Ha mégis, előb-vagy utóbb de elbukunk. Megtanultuk a történelem leckéjét, de az elégedetlenség megmaradt!
    De van a megnyugvás esete. A radikális rendszertagadás. De hát ők is csak a változásra várnak, csak azt hiszik ők már elkezdték, és majd közülük lesz az aki majd kiegyenlíti elégedetséggel az elégedetlenséget, és harmónia lesz urrá a földön. Ha nem, akkor itt világ vége!
.
   

A bejegyzés trackback címe:

https://kenpot.blog.hu/api/trackback/id/tr39250599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása